Retningslinjer for informasjonskapsler

Retningslinjer for informasjonskapsler

Dette er retningslinjene for informasjonskapsler (cookies) for Zen Interiør.

Hva er informasjonskapsler

Som det er vanlig praksis med nesten alle profesjonelle nettsteder, bruker dette nettstedet informasjonskapsler. Dette er små filer som lastes ned til datamaskinen din for å forbedre opplevelsen din. Denne siden beskriver hvilken informasjon de samler inn, hvordan vi bruker den og hvorfor vi noen ganger trenger å lagre disse informasjonskapslene. Vi vil også dele hvordan du kan forhindre at disse informasjonskapslene lagres, men dette kan nedgradere eller “bryte” visse elementer i nettstedets funksjonalitet.

Hvordan vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler av en rekke årsaker som er beskrevet nedenfor. Dessverre er det i de fleste tilfeller ingen bransjestandardalternativer for deaktivering av informasjonskapsler uten å deaktivere funksjonaliteten og funksjonene de legger til på dette nettstedet. Det anbefales at du legger igjen på alle informasjonskapsler hvis du ikke er sikker på om du trenger dem eller ikke i tilfelle de brukes til å tilby en tjeneste du bruker.

Deaktivere informasjonskapsler

Du kan forhindre innstillingen av informasjonskapsler ved å justere innstillingene i nettleseren din (se hjelpen for nettleseren din for hvordan du gjør dette). Vær oppmerksom på at deaktivering av informasjonskapsler vil påvirke funksjonaliteten til dette og mange andre nettsteder du besøker. Deaktivering av informasjonskapsler vil vanligvis føre til at du også deaktiverer visse funksjoner og funksjoner på dette nettstedet. Derfor anbefales det at du ikke deaktiverer informasjonskapsler. 

Informasjonskapslene vi angir

  • Bestillinger som behandler relaterte informasjonskapsler

Dette nettstedet tilbyr e-handel eller betalingsfasiliteter, og noen informasjonskapsler er avgjørende for å sikre at bestillingen din blir husket mellom sider slik at vi kan behandle den riktig.

  • Informasjonskapsler for nettstedspreferanser

For å gi deg en flott opplevelse på dette nettstedet gir vi funksjonaliteten til å angi dine preferanser for hvordan dette nettstedet kjører når du bruker det. For å huske preferansene dine må vi angi informasjonskapsler slik at denne informasjonen kan brukes når du samhandler med en side som er påvirket av dine preferanser.

Tredjeparts informasjonskapsler

I noen spesielle tilfeller bruker vi også informasjonskapsler levert av pålitelige tredjeparter. Følgende avsnitt beskriver hvilke tredjeparts informasjonskapsler du kan støte på gjennom dette nettstedet.

  • Dette nettstedet bruker Google Analytics, som er en av de mest utbredte og pålitelige analyseløsningene på nettet for å hjelpe oss med å forstå hvordan du bruker nettstedet og hvordan vi kan forbedre opplevelsen din. Disse informasjonskapslene kan spore ting som hvor lang tid du bruker på nettstedet og sidene du besøker, slik at vi kan fortsette å produsere engasjerende innhold.

Hvis du vil ha mer informasjon om Google Analytics-informasjonskapsler kan du se den offisielle Google Analytics-siden.

  • Dette nettstedet benytter seg også av Klarna som betalingsmetode. Du kan oppleve at noe av funksjonaliteten er tilpasset deg. Dette er gjort for at du skal få en best mulig personlig tilpasset brukeropplevelse i nettbutikken vår. 

Hvis du vil ha mer informasjon om Klarna-informasjonskapsler kan du se den offisielle Klarna-siden.

Mer informasjon

Forhåpentligvis har det avklart ting for deg. Som tidligere nevnt; hvis det er noe du ikke er sikker på om du trenger eller ikke, er det vanligvis tryggere å la informasjonskapsler være aktivert i tilfelle det samhandler med en av funksjonene du bruker på nettstedet vårt.

Hvis du fortsatt leter etter mer informasjon, kan du kontakte oss gjennom en av våre foretrukne kontaktmetoder:

 

Ha en super handel!