HISTORIEN BAK DOTTIR

Tankene bak alle DOTTIR-produkter er næret av det nordiske humøret med de mørke, kalde vintrene og lyse, varme sommernetter, de dype, rolige innsjøene og det raserende havet. Alle produktene tolker de forlokkende kontrasten i deres kreative uttrykk. De er motsatt av nordisk minimalisme og ser seg selv som forløperne til den neste bevegelsen i Nordisk Design. Kort sagt. Less is a bore.

SKAPT MED ÅND OG HÅND

Dottir sitt design stammer fra det nordiske vesen. Det er sublime håndverk og det gjør hvert produkt unikt. DOTTIR-design kan brukes individuelt eller med ditt eksisterende interiør og bidra til å uttrykke din personlige stil. Villt nordisk – temmet med håndverk.

FRA MING DYNASTIET TIL NORDISK DESIGN

Mange DOTTIR-design har tatt år å bringe til liv, da kun få produsenter i verden er i stand til å håndtere unike design og kompliserte glassprosesser. Deres design lages ferdig i Dehua, Fujian-provinsen, Kina. De er verdensberømte for sin keramiske produksjon, for eksempel “blanc de chine” – faktisk går produksjonen av keramikk i denne provinsen tilbake flere hundre år til Ming-dynastiet.

  • SALE
  • Utsolgt
  • Utsolgt